• Grootste assortiment van Nederland en België
 • |
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux
 • |
 • 15% extra afhaalkorting

Skydancer huren - skytube

Wilt u een prachtige skytube of skydancer huren? Dan bent u bij Attractieverhuur Moonen aan het juiste adres. Als promotiespecialist bieden wij u het grootste en voordeligste assortiment skydancers en skytubes van Nederland en België. Wilt u de aandacht trekken op uw feestje, opening of ander evenement? Hiervoor hebben wij de ideale oplossing: u kunt bij ons een spectaculaire skydancer huren of de skytube vinden welke voldoet aan al uw wensen.
Sorteer op:

Waarom een skydancer huren?

Bij ons kan u het hele jaar door een skydancer huren. Daarnaast kan u deze attractie op elke locatie installeren. Het huren van een skydancer of skytube is nog nooit zo gemakkelijk en goedkoop geweest als bij Attractieverhuur Moonen. Onze skydancers zijn uitdagend, origineel, catchy, gebruiksvriendelijk, van de beste kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren. Het is bij ons zelfs mogelijk om skytubes te huren in bepaalde thema’s. Heeft u een evenement rondom kerst, huur dan één van onze prachtige kerstman skydancers. Wordt er een baby geboren, kies dan voor onze speciale geboorte skytubes. Als bedrijf of particulier uw eigen bericht op een van onze skydancers? Met de skytubes van Attractieverhuur Moonen zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Kleurrijke skydancers en skytubes welke te huur zijn bij Attractieverhuur Moonen-min_opt
 
Wanneer u ons volledige assortiment skytubes en skydancers bekijkt zal u het niet verrassen dat wij al vele evenementen tot een groot succes hebben gemaakt. Onze skydancers en skytubes zijn namelijk uniek. Als  grootste attractieverhuurder van de Benelux (>2.500 verschillende attracties), hebben wij altijd de attractie welke u zoekt. Zo vindt u altijd de geschikte skytube welke voldoet aan uw thema, evenement en budget. Een attractie huren doet u bij Attractieverhuur Moonen

Sinterklaas skydancer, een echte skytube voor op 5 december-min_opt

Maak van uw feest of ander evenement een groot succes door een skydancer te huren!

Met tientallen skydancers en skytubes in ons assortiment hebben wij voor elke doel en voor elke portemonnee de juiste skydancer of skytube in huis. Heeft u een skydancer gevonden welke u wilt huren? Dan kan u eenvoudig een offerte aanvragen. Plaats de skydancer of skytube naar keuze in het winkelwagentje, doorloop de stappen, en voilà. Wilt u liever persoonlijk contact? Dat kan door een e-mailtje te sturen naar moonen@attractie.com of door even te bellen via de telefoon naar de volgende telefoonnummers:
 
(T) NL:0416567474
(T) BE: 032723769

3 in 1 skytube welke te huur is bij Attractieverhuur Moonen in Waalwijk

Waarom een skytube of skydancer huren bij Attractieverhuur Moonen?

Wij verhuren al ruim 50 jaar lang verschillende attracties, waaronder ook skydancers en skytubes. Met onze halve eeuw ervaring en ons unieke assortiment skydancers en skytubes tillen wij ook uw evenement naar een hoog niveau.
 
Bij Attractieverhuur Moonen bent u als klant dus aan het juiste adres om uw skydancers of skytubes te huren. Wij zijn de grootste verhuurder van attracties in zowel heel Nederland als België. Zo hebben wij in ons assortiment meer dan 2.500 verschillende unieke attracties. Wij werken voor de grootste bedrijven en voor de kleinste particulier. Iedereen is bij ons welkom en elk formaat evenement wordt met ons een groot succes. Zo leveren wij onze skydancers en skytubes onder andere voor openingen, promoties, beurzen, feesten, festivals, open dagen en nog vele andere evenementen. Een skydancer huren of skytube huren doet u bij Attractieverhuur Moonen, de promotiespecialist van de Benelux.

Skydancer en skytube in kerstman thema te huur bij Moonen Attractieverhuur

Wij geven u de beste service

Bij Attractieverhuur Moonen krijgt u naast onze spectaculaire attracties ook onze beste service aangeboden. U kunt zelf kiezen tot hoever wij u ontzorgen bij het huren van een skydancer of skytube. Zo kan u zelf de attractie huren en afhalen bij ons magazijn. Onze vriendelijke collega’s zullen u met alles helpen en u ontvangt een extra afhaalkorting van 15%! Daarnaast kunt u ook kiezen om ons de skydancer en/of skytube te laten brengen, op- en afbouwen en ophalen. Wij nemen met veel plezier uw taken uit handen om uw evenement een groot succes te maken.
 

Uit welke skytube opties kunt u bij ons kiezen?

Naast het huren van de skydancers verhuren wij ook vele skytubes. U kan ons volledige assortiment skytubes vinden op deze pagina. Hieronder staat een klein deel van ons volledige assortiment skytubes beschreven.
 
Enkele keuzes binnen ons skytube assortiment:
 • Skytube oranje
 • Kerstman
 • Sinterklaas
 • Soldaat
 • Spook
 • Hockeystick
 • Skytubes beschikbaar in verschillende kleuren
 • En nog veel meer skytubes!
 
Al onze skytube varianten zijn op deze webpagina te bekijken.

Skytube met geslaagd als boodschap

Skydancer huren, skytube nodig? Contacteer ons!

Wilt u graag een attractie huren en wilt u hier graag meer informatie over verkrijgen? Of wilt u alvast een skytube of skydancer huren en dus vastleggen? Hiervoor mag u altijd contact met ons opnemen. Dit kan zowel persoonlijk per email of telefonisch via:
 
(T) NL: 0416567474
(T) BE: 032723769
 
Samen met onze skydancers en skytubes zorgen wij ervoor dat ook uw evenement een enorm succes wordt. Skytube of skydancer huren doet u bij Attractieverhuur Moonen, de grootste attractieverhuurder van de Benelux.