• Grootste assortiment van Nederland en België
 • |
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux
 • |
 • 15% extra afhaalkorting

Trampolines en klimwanden huren bij Moonen

Scherp geprijsde trampolines en klimwanden voor de echte avonturier huur je natuurlijk hier. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment klimwanden trampolines. Klimwand huren ✓  Trampoline huren ✓  Dat kan natuurlijk het beste bij Attractieverhuur Moonen. Met het grootste assortiment trampolines en klimwanden van de Benelux hebben wij altijd de juiste attractie.

 

De mogelijkheden 

Wanneer u een klimwand wilt huren kunt u kiezen uit zowel opblaasbare als vaste klimwanden. De vaste klimwanden zijn gemonteerd op aanhangers en gemakkelijk te vervoeren.. Zo kunt u onze klimwanden huren in verschillende modellen, maar ook in andere hoogtes.  Wilt u een trampoline huren? Wij verhuren o.a. spectaculaire Bungee-trampolines. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres om een 6 voudige trampoline te huren op aanhanger. Hierop kunnen 6 personen tegelijkertijd springen. Er is ook de mogelijkheid om enkel een losse trampoline te huren. Onze trampolines en klimwanden zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan de strenge Europese richtlijnen. Trampolines en klimwanden huurt u bij Attractieverhuur Moonen.

Opblaasbare klimwand huren


Voor een opblaasbare klimwand bent u bij Attractieverhuur Moonen aan het juiste adres. Klimwanden zijn de perfecte attractie voor jong en oud. Via een opblaasbare klimwand heeft u in een mum van tijd ook op uw locatie de juiste klimwand staan. De klimwanden in opblaasbare vorm zijn bij ons te huren in de volgende hoogtes:
 • Klimberg (ijsberg) 9 meter hoog
 • Klimberg Himalaya Climber 12.5 m
 • Klimwand winter 3.5 m & 4.5 m
 • Klimpiramide 5 m
 • Klimpiramide Himalaya (winter) 4.65 m & 5 m
 • Klimwand (opblaasbaar) 8.5 m
Door ons grote en voordelige assortiment opblaasbare klimwanden vindt u bijna altijd een attractie voor uw evenement. Wij zorgen ervoor dat alle klimbenodigdheden worden meegeleverd. Door onze hoogste kwaliteit klimsystemen kan er er altijd veilig geklommen worden. U kunt kiezen om voor uw attractie extra begeleiding in te huren. Ervaren kliminstructeurs die meerdere cursussen hebben gevolgd zullen dan uw kant opkomen om uw opblaasbare klimwand te begeleiden. Gaat u zelf ook proberen om de top te halen? Of laat u het liever aan uw gasten over?

Belangrijk om vooraf te weten

Onze opblaasbare klimwanden worden geleverd met een blower. Deze blower werkt op stroom. Zorg dus altijd voor een beschikbaar stroompunt. Wanneer dit elektriciteitspunt een stuk te ver van het kussen af is hebben wij altijd haspels beschikbaar. Op deze manier kunt u de klimwand gemakkelijk een stukje verder weg plaatsen. Echt geen stroom beschikbaar? Wij verhuren ook aggregaten, mits noodzakelijk natuurlijk. Daarnaast raden wij u aan om opblaasbare klimwanden op gras te plaatsen. Op gras kan via gebruik van haringen de attractie stevig geïnstalleerd worden. Ook is het slim om van tevoren te bedenken hoeveel personen tegelijkertijd gaan klimmen. De klimwanden zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud. Voor die leeftijd is het veel te moeilijk om zelfstandig te klimmen. Wanneer u de klimwand zelf begeleidt is erg belangrijk om de veiligheidsinstructies duidelijk naar uw gasten over te brengen. Kinderen mogen bijvoorbeeld niet op onze opblaasbare klimwanden springen. Natuurlijk heel erg leuk, maar ook gevaarlijk. Voor de kinderen die heel graag willen springen hebben wij honderden verschillende springkussens beschikbaar. Bekijk hiervoor ons speciale ‘’springkussens’’ assortiment onder de hoofdcategorie ‘’luchtkussens.’’Veilige opblaasbare klimwand huren

Het huren van een veilige klimwand is natuurlijk van enorm belang. Onze klimwanden zijn uitgerust met meerdere anti-val mechanismen.  Uw gasten krijgen een klim outfit aan en worden via een karabijnhaak aan de stalen klimkabel vastgeklikt. Zodra er wordt geklommen zal de klimkabel, door het anti-val mechanisme, telkens automatisch dubbel worden vastgeklikt. Het anti-val mechanisme is gemonteerd aan de bovenkant van de opblaasbare klimwanden. Wanneer de deelnemer nu naar beneden wilt zal deze persoon langzaam en met beleid naar beneden kunnen afdalen. Verliest een van uw gasten onverwachts zijn of haar grip. Ook dan zal het anti-val systeem ingeschakeld zijn om de deelnemer langzaam en veilig naar beneden te brengen.

Veiligheidscertificaten

Wanneer u een klimwand huurt moet deze natuurlijk gecertificeerd zijn. Zo weet u dat de attractie veilig is en en er met een gerust hart kan worden geklommen. Alle attracties van Attractieverhuur Moonen, zo ook de opblaasbare klimwanden, zijn volledig goedgekeurd. Wij waren het eerste Nederlandse attractieverhuurbedrijf waarvan alle attracties goedgekeurd. Zelf keuren wij ook periodiek onze eigen attracties.  


Mobiele klimwand huren

Huur een uitdagende en professionele mobiele klimwand op aanhanger. Naast onze opblaasbare variant verhuren wij ook mobiele klimwanden op aanhanger. Deze robuuste klimwand stijgt boven alles uit en is een ware publiekstrekker. Voor elke klimmer is er aan de bovenkant een bel bevestigd. Breng de klimmers en uw evenement naar grote hoogte en ring de bel. De klimwand is 9.7 meter hoog en 2.5 meter breed. Er kan door drie verschillende klimmers tegelijkertijd worden geklommen. Daarnaast is onze klimwand verdeeld in verschillende moeilijkheidsgraden. Elke deelnemer kan zo op zijn/haar niveau worden uitgedaagd. Zo blijft het voor iedereen een ontzettend leuke attractie.
 
Onze mobiele klimwand kan vervoert worden naar elke locatie in Nederland en België. Ziet u deze 9.7 meter hoge klimwand ook over uw evenement uit torenen? Ideaal voor een jaarbeurs, sportdag, braderie, markt, kermis en/of ieder ander feest.

Klimwand op locatie

Wilt u een spectaculaire klimwand op uw locatie? Al onze klimwanden, zowel opblaasbaar als vast, kunnen eenvoudig door heel Nederland, België en Duitsland vervoerd worden. Met het grootste assortiment klimwanden van de Benelux kunnen wij u vaak voorzien van de juiste klimwand. Zo kunnen wij ook uw evenement tot een groot succes te maken. Bij Attractieverhuur Moonen krijgt u altijd de laagste prijsgarantie. Zo schittert een van onze spectaculaire klimwanden straks op uw locatie tegen de laagste prijs. Wat houdt u tegen? Voor het bestellen van een klimwand kunt u een keuze maken uit het grote assortiment klimwanden op deze pagina. Via het bestelproces op onze website, telefonisch of per e-mail kan uw keuze bevestigd worden. Klimwand op locatie ✓ Attractieverhuur Moonen, de specialist van de Benelux in de verhuur van klimwanden.

Trampoline huren

Bent u op zoek naar een deskundig bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuren van trampolines en andere attracties? Wilt u een trampoline huren? Dan bent u bij Attractieverhuur Moonen aan het juiste adres ✓  Wij zijn het grootste attractieverhuurbedrijf van Nederland en België en verhuren verschillende soorten trampolines. Zo verhuren wij naast de normale trampolines ook spectaculaire Bungee trampolines. Wij zijn met onze 50 jaar ervaring de specialist in Bungee trampolines van de Benelux. Door ons grote assortiment kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen. Trampoline huren ✓ Bij Attractieverhuur Moonen hebben wij een 4-voudige, een 3-voudige en een Mono Bungee trampoline beschikbaar. Wilt u een trampoline oppervlakte creëren? Dat kan eenvoudig met onze 6-voudige trampoline op aanhanger. Laat 6 kinderen tegelijkertijd springen en breng hen een lach op hun gezicht. Wanneer u liever een losse trampoline wilt huren kunt u ook bij ons terecht. Een losse trampoline huren kan in de doorsnedes 3.8 en 4.3 meter.

Bungee Trampoline huren

Spring meters hoog de lucht in, maak spectaculaire salto's en land weer rustig op de trampoline. Het kan allemaal met onze Bungee trampolines. Een Bungee Trampoline is een attractie welke veel gebruikt wordt op markten, braderieën, feesten en andere zomerse evenementen. Over het algemeen zitten alle Bungee Trampolines op dezelfde manier in elkaar. De deelnemer krijgt een speciaal harnas aan voor op de Bungee trampoline. Vervolgens wordt deze outfit gekoppeld aan meerdere elastische Bungee touwen. Deze touwen zijn bevestigd aan palen welke hoog boven de trampolines uittorenen. Door het springen zal de deelnemer in combinatie met de elastische touwen steeds hoger kunnen springen. Op een normale trampoline zou je bij het springen nooit deze hoogtes kunnen behalen.  Kinderen laten springen en salto's maken op uw evenement? Hoe? Bungee trampoline huren ✓ Attractieverhuur Moonen, de specialist in Bungee Trampolines.
 
 

Begeleiding Bungee Trampoline

Vanwege de veiligheid kunt u onze Bungee Trampolines enkel huren op verzorging basis. Onze professionele collega's komen met alle plezier uw kant op om deze attractie te begeleiden. Wij zullen de transportfase, de installatiefase, de draaitijd en de afbouwfase voor onze rekening nemen. Op deze manier nemen wij alle zorgen bij uw weg. Wat wij voor u gaan doen is een veilig en erg leuk evenement neerzetten. Minder hoeft u niet van ons te verwachten.
 

Vereisten deelnemers

Voor kinderen die gebruik willen maken van deze attractie gelden er enkele belangrijke vereisten. Zo moet je als kind minimaal 14 kilogram wegen. Bij 85 kilogram ligt helaas de maximumgrens. Is het kind een stuk zwaarder dan mag hij/zij helaas uit veiligheidsoverwegingen niet op onze Bungee trampolines. Natuurlijk willen wij dat iedereen een leuke dag heeft en ondanks dat afwijzingen bijna nooit voorkomen moeten wij dit u wel duidelijk maken. Wij verhuren bungee trampolines waarop o.a. 3 en 4 personen tegelijkertijd kunnen springen. Bij gebruik van een 4 persoons Bungee Trampoline wordt er bij normale drukte om de 5-8 minuten gewisseld. Er kunnen dus rond de 30-48 kinderen per uur gebruik maken van de 4-voudige Bungee trampoline. Ook een Mono trampoline is bij ons te huur. Dit is de ideale attractie voor de kleinere evenementen.


 

Redenen voor huren Bungee Trampoline

Met onze 50 jaar ervaring en als grootste attractieverhuurder van de Benelux weten wij precies wat een evenement nodig heeft. Wat wij u met zekerheid kunnen zeggen is dat deze attractie een echte publiekstrekker is. Het is de droom van veel kinderen om op een Bungee trampoline te mogen springen. Enkel in bekende attractieparken komen zij deze attractie wel eens tegen. Deze trampolines met elastische touwen werken als een magneet op de kleinere tot grotere kinderen. Sommige kids willen gewoon lekker hoog springen, anderen gaan weer voor de echte acrobatische trucjes als salto’s. Daarnaast zijn onze Bungee trampolines uiterst veilig. Onze attracties worden door onafhankelijke instanties gekeurd en voldoen aan de hoogste richtlijnen. Ons personeel helpt op een plezierige wijze en kijkt altijd wat het kind wilt. Kinderen zonder ervaring krijgen goed advies over wat te doen op een Bungee trampoline. Anderen die graag een salto willen maken zullen hier weer tips over krijgen. Attractieverhuur Moonen biedt u ook de laagste prijs garantie. Zo huurt u bij ons altijd de leukste attracties tegen de laagste prijs.
 

Bungee Trampoline huren - De manieren

U hebt bij ons verschillende mogelijkheden om een Bungee trampoline te huren. Zo kunt u direct een offerte aanvragen via ons online verhuursysteem. Plaats eenvoudig de Bungee trampoline in uw winkelmand, vul uw gegevens in, en voilà. Uw offerte is aangevraagd. Zo gemakkelijk is het huren van een Bungee trampoline via onze website. Wilt u liever een collega spreken voor het huren van een Bungee Trampoline? Ook dat is bij Attractieverhuur Moonen geen probleem. Wij staan onze klanten ook graag telefonisch te woord. Samen zullen wij uw aanvraag voltooien en meteen de mogelijkheden met u doorspreken. Als bedrijf actief in de Benelux hebben wij twee verschillende telefoonnummers. Een Nederlands nummer en een nummer voor onze Belgische klanten:
 
(T) Nederland: 0416567474
(T) België: 032723769
 
Al mogen onze Belgische vrienden natuurlijk ook ons Nederlands nummer bellen en vica versa. Vinden wij helemaal leuk.
 
Daarnaast staan wij ook open om u per e-mail te woord te staan. Stuur hiervoor een e-mail met de details rondom uw aanvraag naar moonen@attracties. Gegevens zoals naam, adres, periode waarin u de attractie nodig heeft en wellicht uw telefoonnummer.
 

Vragen over verhuur Trampolines en klimwanden

Wij vinden het fijn als u de ideale trampoline en/of klimwand heeft gevonden. Daarnaast vinden wij het ook heel fijn om wanneer u vragen heeft deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Heeft u vragen met betrekking tot onze opblaasbare en vaste klimwanden, Bungee en losse trampolines stel deze dan gerust. Onze collega’s helpen u graag met alle soorten vragen. Wilt u advies over welke trampoline of klimwand uw evenement nodig heeft? Ook daarvoor kunt u met ons contact over opnemen. Geen vraag en/of opmerking is te gek voor onze vriendelijke collega’s. Klanttevredenheid staat namelijk bij ons ook hoog in het vaandel. Wij zullen er alles aan doen om u zo snel mogelijk van een goed antwoord te voorzien. Telefonisch zijn wij meteen te spreken. Dit kan via de volgende Nederlandse en Belgische nummers:
 
(T) Nederland: 0416567474
(T) België: 032723769
 
Liever een e-mail met al uw vragen over onze trampolines en klimwanden sturen? Dit kan naar het volgende e-mailadres:
 
Klimwand huren ✓  Trampoline huren ✓ Huur deze spectaculaire attracties bij Attractieverhuur Moonen. Wij hebben het grootste assortiment opblaasbare en vaste klimwanden van de Benelux. Ook ons assortiment Bungee trampolines is erg groot. De hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. In samenwerking met u maken wij uw evenement helemaal onvergetelijk.