Promotion de la marque

Uw succesvolle promotieactie.

Wist u dat onze attracties en spelen erg geschikt zijn om te personaliseren? Op deze manier passen ze perfect in heel veel promotieacties. Wij kunnen u dan ook heel breed ondersteunen bij beurzen en bij instore- en outstore marketingacties!

Door onze materialen van de juiste branding te voorzien passen ze in uw beursstand of ondersteunen ze uw promotieactie op de winkelvloer. Wij nemen u graag zo veel mogelijk werk uit handen. U heeft immers uw handen vol aan de organisatie van uw beurs of evenement en wij ontzorgen u graag!

Naast de attractie, eyecatcher of zelfs foodkraam kunnen onze representatieve evenementenbegeleiders ook veel werk voor u uit handen nemen. Wij kunnen de op- en afbouw en begeleiding van een attractie of spel voor u doen, delen drankjes of hapjes uit en ondersteunen uw actie op de door u gewenste manier. 

We hebben voor u een "Look Book" gemaakt, met inspiratie wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt deze openen door HIER te klikken, of door op de afbeelding van de brochure rechts te klikken.

Onder onderstaand contactformulier vindt ook nog u een kleine greep van de klanten welke u reeds voor gegaan zijn. 

Promo-actie? Neem contact met ons op

The Bedrijfsnaam field is required.
The Contactpersoon field is required.
The Postcode field is required.
The Huisnummer field is required.
The Straat field is required.
The Woonplaats field is required.
The Telefoonnummer field is required.
The Vraag/opmerking field is required.
Album not valid

Promotie en branding

Promotie en branding
shop.message