• Grootste assortiment van Nederland en België
 • |
 • Gegarandeerd de laagste prijs
 • |
 • Veiligste attracties van de Benelux
 • |
 • 15% extra afhaalkorting

Draaimolen huren

Bij ons kunt u een prachtige zweefmolen of draaimolen huren tegen een zeer scherpe prijs! Met onze draaimolens, speciaal voor de kleinere kinderen, creëert u in een handomdraai een kermissfeer op elk feest of evenement. Uiteraard voldoen al onze draai- en zweefmolens aan de hoogste veiligheidseisen. Gaat u een draaimolen huren bij Attractieverhuur Moonen? Dan huurt u een draaimolen bij de grootste en voordeligste attractieverhuurder van Nederland en België. Bij ons bent u aan het juiste adres om ook uw evenement tot een groot succes te maken.Met een prachtige draaimolen de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide draaimolensassortiment.

Welke draaimolens kunt u bij ons huren?

Wij beschikken over draaimolens en zweefmolens in verschillende formaten, thema's en prijzen. Hierdoor kunt u bij ons altijd een draaimolen huren die bij uw evenement en budget past.

Deze draaimolens kunt u huren bij Attractieverhuur Moonen:

 • Een giraffe-draaimolen;
 • Een fantasie-draaimolen;
 • Een huifkar-draaimolen;
 • Een draaimolen met beestjes;
 • Verschillende zweefmolens.

Bekijk ons volledige assortiment draai- en zweefmolens op deze pagina.
Draaimolen huren

Waarom een draaimolen huren bij Attractieverhuur Moonen?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen graag een draaimolen huren bij Attractieverhuur Moonen. Ten eerste heeft u bij ons een ruime keuze uit verschillende draaimolens.  Bovendien zijn al onze draaimolens 100% veilig, omdat ze allemaal voldoen aan de strengste Europese richtlijnen. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook elke dag telefonisch bereikbaar. Hierdoor kunnen wij u in het geval van een storing direct te hulp schieten.
 
Met de spectaculaire en kleurrijke draaimolens van Attractieverhuur Moonen wordt ook uw evenement een enorm succes. Ons assortiment draaimolens reikt van kleine tot grote draaimolens. De draaimolens zijn te huren voor elk evenement en voor elk budget. Wilt u iets snellers en avontuurlijkers dan een normale draaimolen? Wij hebben ook verschillende spannende zweefmolens te huur.

Draaimolen fantasy voor 26 personen

Geef de kinderen de tijd van hun leven met deze prachtige draaimolen. De draaimolen is uitgerust met schattige en herkenbare attributen, zoals diertjes en voertuigen. Het eerste rondje in het bootje, daarna op de giraffe en afsluiten op de eend. Het kan allemaal met deze super eyecatcher. Deze draaimolen heeft plek voor 26 personen en ouders mogen natuurlijk ook mee. De kleurrijke kermislampen geven een speels effect en kleden uw evenement verder aan. Ziet u de kinderen ook al springen van blijdschap voor een ritje in deze draaimolen? Neem dan gerust contact met ons op om de draaimolen te huren.
Kermis draaimolen huren

Zweefmolen op aanhanger - 8 personen

Lekker rondzwieren in een zweefmolen van Attractieverhuur Moonen. Deze zweefmolen is geschikt voor alle kinderen tot en met 12 jaar. Via een eenvoudig bedieningspaneel kan de zweefmolen gedraaid en gestopt worden. Een tikje sneller of wat langzamer? Alles valt zelf te bepalen.

Welke afhaal- en bezorgopties zijn er als u bij ons een draaimolen gaat huren?

Overweegt u om bij ons een draaimolen te huren? Dan bent u vast wel benieuwd naar onze afhaal- en bezorgopties.
 
Wij hanteren de volgende verhuuropties:
 • U haalt de draaimolen zelf op en 15% afhaalkorting;
 • U laat de draaimolen door ons bezorgen en ophalen;
 • U laat de draaimolen door ons bezorgen, op- en afbouw en ophalen;
 • U laat alles aan ons over: wij bezorgen de draaimolen en bouwen hem op. Tijdens het evenement besturen wij de draaimolen en houden we er toezicht op. Vervolgens bouwen de draaimolen af en halen hem later weer op.
Bij het afhalen van een draaimolen geldt een extra afhaalkorting van 15%. Zo krijgt u bij het ophalen van onze voordelige draaimolens een extra korting.

Poffertjes-, suikerspin- en/of popcornkraam

Wilt u de kinderen en volwassenen na een spectaculair ritje in de draaimolen laten genieten van iets lekkers? U kunt bij ons niet alleen draaimolens huren, maar ook Fun Food attracties! Wij verhuren professionele machines voor overheerlijke poffertjes, hotdogs, suikerspinnen of popcorn. Bent u meer van de Spaanse churros, Luikse wafels, Vietnamese loempia’s of Franse frietjes? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. In de zomermaanden hebben wij zelfs prachtige Italiaanse ijskarren ter beschikking.
Zweefmolen huren

Contact

Wilt u een draaimolen huren en bent u op zoek naar een professionele leverancier? Neem dan eens een kijkje op onze website! U kunt ook de brochure aanvragen. Hierin staan al onze attracties, inclusief foto's. Heeft u misschien nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kunt u doen door gebruik te maken van ons contactformulier. U mag ook een mailtje sturen of ons bellen. Onze deskundige en vriendelijke collega’s helpen u graag bij het vinden van de perfecte draaimolen.