Koningsdag

Attracties huren voor Koningsdag

Voor Koningsdag hebben wij weer honderden attracties beschikbaar. Met meer dan 2.500 attracties zijn wij de grootste en voordeligste attractieverhuurder van de Benelux. Door de perfecte invulling van jouw wensen maken wij ieder Koningsdagevenement weer perfect. Daarnaast zijn onze attracties wél 100% gecertificeerd en gekeurd volgens de hoogste richtlijnen. Veiligheid is bij ons heel normaal, wel zo fijn natuurlijk.

Neem vrijblijvend een kijkje in ons ruime assortiment attracties!
 

Springkussen huren voor Koningsdag 

Wij verhuren honderden spectaculaire overdekte en open springkussens. Van 3 in 1 kussens met als thema: ‘’circustime’’, ‘’jungle’’ en ‘’kinderpaleis’’ tot springkussens met vaste overkapping. Voorbeelden hiervan zijn de ''panda'', ''clown'', ''ijsbeer'', ''olifant'' ens officiele ''Koningsdag'' springkussen: ‘’Koning en Prinses.’’ Daarnaast beschikken wij ook over voordelige opblaasbare ballenbaden, disco springkussens en nog veel meer. Er is altijd een themakussen aanwezig dat aansluit bij jouw evenement en budget.
 

Stormbaan of een hindernisbaan huren voor Koningsdag

Een hindernisbaan of stormbaan op jouw Koningsdag? Wij hebben tientallen verschillende hindernisbanen voor elk budget en doeleinde. Neem bijvoorbeeld onze prachtige Adventure Megabaan. Op deze stormbaan moet je klauteren, rollen, springen en kruipen. Breng deze spectaculaire attractie naar jouw evenement op Koningsdag.

Vele verschillende mogelijkheden

Daarnaast hebben wij nog vele andere traditionele stormbanen, maar ben er snel bij, want het is natuurlijk enorm druk. Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot een hindernisbaan en de afmetingen, stel deze dan gerust. Onze deskundige en vriendelijke collega’s helpen je graag bij je keuze. Ook horen wij graag al uw wensen.
 

Klim en Glij Attractie huren

Op een speciale dag als Koningsdag moeten kinderen natuurlijk wel lekker hun energie kwijt kunnen. Dit kan op een super leuke manier met onze klim en glij attracties. Klauter in de bek van de Etende Haai en glijd daarna weer veilig en vrolijk naar beneden. Of bekijk onze eyecatcher: de ‘’Basejump.’’ Bij deze attractie moet je enkele meters omhoog klauteren om daarna in de roos van een valkussen te springen. Hoeveel punten spring jij bij elkaar?

Speciale Koningsdag attractie

Je haalt met een attractie uit ons assortiment ‘’Specials’’ een ware publiekstrekker in huis. Wij hebben bijvoorbeeld tientallen prachtige rodeo’s (rodeostieren). Neem een cowboyhoed in de hand, zet je schrap en versla de rodeo. Succes is gegarandeerd. Of huur één van onze prachtige draaimolens. Wij verhuren verschillende draaimolens in allerlei formaten. Met deze draaimolens bezorg je uw kleine gasten een super leuke tijd. Ons assortiment ‘’specials’’ reikt nog veel verder. Ook benieuwd? Neem dan vrijblijvend een kijkje binnen onze specials.
 

Draaimolen huren

Boek een spectaculaire draai- of zweefmolen voor jouw Koningsdag bij Attractieverhuur Moonen. Met deze draaimolens maak je met al het gemak één evenement tot een gezellige tijd. Onze draaimolens zijn volledig goedgekeurd door de hoogste onafhankelijke veiligheidsinstanties en zijn uiterst veilig. Wij beschikken onder andere over de draaimolens met o.a. een fantasie, dieren en transport thema.
 

Extra spanning nodig? Huur een zweefmolen

Is een draaimolen niet spannend genoeg? Wij vehuren ook verschillende zweefmolens. Dus bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om uw draaimolens voor Koningsdag te leveren? Dan bent u bij ons, Attractieverhuur Moonen, aan het juiste en voordeligste adres.
 

Vragen over het huren van een attractie voor Koningsdag

Wanneer je nog vragen hebt over het huren van een attractie op Koningdag dan horen wij het graag. Wij maken graag ook uw Koningsdag tot een groot succes. Met onze halve eeuw ervaring en grootste assortiment van de Benelux gaat dit zeker lukken.
shop.message