Koningsspelen

Koningsspelen op 19 en 26 april

In 2013 zijn de Koningsspelen voor het eerst georganiseerd in het kader van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander met als doel kinderen in het primaire onderwijs en hun ouders te laten zien dat samen goed ontbijten en actief bewegen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

Attractieverhuur Moonen is het volledig eens met de boodschap van de koning.
Die luidt; “het ontwikkelen van een gezonde en sociale leefstijl voor de jeugd.”
Dat vinden wij erg belangrijk. Dit jaar is het thema ‘Ontdek je met ons mee?'

Met ons ruime (vernieuwde) assortiment aan springkussens, stormbanen, grote klim- en glijbanen, waterattracties, zeskampspellen en nog veel sportieve attracties, denken we uw sportdag nog leuker te kunnen maken!

Om u te ondersteunen bij de organisatie van de Koningsspelen, bieden wij 10% korting op de huur van onze attracties en spellen.

Daarnaast bieden wij op aanvraag een gratis welkomstboog om bij de attractie(s) te plaatsen.

Attracties huren voor de Koningsspelen

Voor de Koningsspelen hebben wij weer honderden attracties beschikbaar. Met meer dan 2.500 attracties zijn wij de grootste en voordeligste attractieverhuurder van de Benelux. Door de perfecte invulling van jouw wensen maken wij iedere Koningsspelen weer perfect. Daarnaast zijn onze attracties wél 100% gecertificeerd en gekeurd volgens de hoogste richtlijnen. Veiligheid is bij ons heel normaal, wel zo fijn natuurlijk.
 
Neem vrijblijvend een kijkje in ons ruime assortiment attracties!

Vragen over het huren van een attractie voor de Koningsspelen

Wanneer je nog vragen hebt over het huren van een attractie met de Koningsspelen dan horen wij het graag. Wij maken graag ook uw Koningsspelen tot een groot succes. Met meer dan 50 jaar ervaring en grootste assortiment van de Benelux gaat dit zeker lukken.
shop.message