Merkactivatie

Uw succesvolle promotieactie.

Wist u dat onze attracties en spelen erg geschikt zijn om te personaliseren? Op deze manier passen ze perfect in heel veel promotieacties. Wij kunnen u dan ook heel breed ondersteunen bij beurzen en bij instore- en outstore marketingacties!

Door onze materialen van de juiste branding te voorzien passen ze in uw beursstand of ondersteunen ze uw promotieactie op de winkelvloer. Wij nemen u graag zo veel mogelijk werk uit handen. U heeft immers uw handen vol aan de organisatie van uw beurs of evenement en wij ontzorgen u graag!

Naast de attractie, eyecatcher of zelfs foodkraam kunnen onze representatieve evenementenbegeleiders ook veel werk voor u uit handen nemen. Wij kunnen de op- en afbouw en begeleiding van een attractie of spel voor u doen, delen drankjes of hapjes uit en ondersteunen uw actie op de door u gewenste manier. 

We hebben voor u een "Look Book" gemaakt, met inspiratie wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt deze openen door HIER te klikken, of door op de afbeelding van de brochure rechts te klikken.

Onder onderstaand contactformulier vindt ook nog u een kleine greep van de klanten welke u reeds voor gegaan zijn. 

Promo-actie? Neem contact met ons op

Bedrijfsnaam is verplicht.
Contactpersoon is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnummer is verplicht.
Straat is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Telefoonnummer is verplicht.
Vraag/opmerking is verplicht.

Promotie en branding

Promotie en branding
shop.message