Gelegenheden

Onze attracties, spelletjes en promotiematerialen zijn bruikbaar bij en tijdens veel verschillende gelegenheden. 
 

Bruiloft

Gaat u, of gaan uw dierbaren trouwen? Verras ze met een groot opblaasbaar bruidspaar voor de deur of op de trouwlocatie. Plaats een enorm groot opblaasbaar hart in de tuin op Valentijnsdag en vraag uw geliefde ten huwelijk. Ook tijdens de viering van een bruiloft kunnen decoratie en spelletjes van Attractieverhuur Moonen niet ontbreken. Laat de kleintjes schminken of bied entertainment in de vorm van een springkussen. Uw feest wordt opgeluisterd door decoratie in alle denkbare thema's en met ons assortiment speciale effecten draagt u zorg voor de juiste sfeer!
 

Familiedag

Een familiedag wordt bezocht door jong en oud. De organisatie van een familiedag denk aan opa en oma, de ouders en kinderen. Een afwisselende dag, soms competitief maar vooral een gezellige dag. Voor uw familiedag bieden we tal van leuke spelletjes welke voor jong en oud leuk zijn. Denk aan nostalgisch stokkenvangen, maar ook aan sportieve onderdelen met of zonder balspelen. Een grote familie en niet voldoende zitruimte? Geen probleem, Attractieverhuur Moonen levert tenten en meubilair op de locatie die u wilt! 
 

Geboorte

Een uniek moment, de geboorte van een kindje. Natuurlijk voor de kerverse ouders, nieuwe opa's en oma's, maar ook voor eventuele broertjes en zusjes. De kleine laat je het liefst gelijk aan de hele wereld zien en iedereen mag weten dat er een nieuw leven is geboren. Wil je graag laten zien dat jouw kindje geboren is, zet dan een reusachtige opblaasbare baby voor het huis, een opblaasbare zuigfles of ooievaar! Deze opblaasbare geboorteobjecten zijn ook erg leuk om cadeau te doen.
shop.message