Het bedrijf

Attractieverhuur Moonen - Het bedrijf

Wij hebben een assortiment van meer dan 2.500 verschillende attracties, waaronder springkussens, hindernisbanen, opblaasbare boardings, rodeo's, draaimolens, speciale effecten, decoratiemateriaal en promotionele objecten.
Ons brede assortiment biedt attracties voor jong en oud, sportieve en minder sportieve mensen en voor een dikkere en/of een smallere beurs. Daarnaast ondernemen wij verantwoord en op een duurzame manier. Wilt u meer weten over MVO binnen Attractieverhuur moonen? Klik dan op onderstaande button.
 

Wie zijn wij? - Attractieverhuur Moonen - Video

Wie zijn wij? - Attractieverhuur Moonen - Video

De attractieverhuurder van de Benelux

Wij hebben ruim 45 jaar ervaring met het organiseren en begeleiden van uiteenlopende sport & spel evenementen. Veiligheid, kwaliteit en service staat bij ons centraal. Met de ruime ervaring kunnen wij u als klant een deskundig en vrijblijvend advies op maat geven.
Wij vertrouwen erop dat onze website u zal helpen bij de juiste keuze van uw attracties en andere benodigdheden. Natuurlijk kunt u voor vragen of advies altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ongetwijfeld zal uw evenement met onze hulp voor u en de bezoekers een plezierige herinnering opleveren.

Wij wensen u een geslaagd, veilig en gezellig evenement!
shop.message