• Grootste assortiment van Nederland en België
  • |
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • |
  • Veiligste attracties van de Benelux
  • |
  • 15% extra afhaalkorting

Promotie en openingen – Moonen Attractieverhuur

Geef uw bedrijf een boost met de overtuigende promotie- en spectaculaire openingattracties van Attractieverhuur Moonen. Met onze attracties zal uw boodschap op een spectaculaire en overtuigende wijze overgebracht worden. Geen opening of promotie zal na het gebruik van onze promo toppers vergeten worden. Gebruik net als andere gerenommeerde bedrijven, voor uw promoties en openingen, de attracties van Attractieverhuur Moonen. Maak uw evenement tot een groot succes, zoals deze dag ook moet zijn.

 
Sorteer op:

Attractieverhuur Moonen voor uw promoties en openingen

Wij hebben niet alleen het breedste en diepste assortiment, maar ook het voordeligste assortiment. Zo worden onze ‘’Promotie en opening’’ attracties gebruikt door klanten gevestigd in heel Europa. Met onze halve eeuw ervaring en vele vernieuwende attracties kunnen wij als geen ander een promotie en/of opening tot een groot succes maken. Zo hebben wij al honderden succesvolle bedrijfsopeningen, productonthullingen en andere promoties gedaan. Bij Attractieverhuur Moonen heeft u ook de mogelijkheid tot de eigen personalisatie van onze attracties. Onze diverse opblaasbare bogen met uw tekst of bedrijfslogo? Bij ons kan dat allemaal, geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op voor deskundige informatie over de vele mogelijkheden omtrent promoties en openingen.
Promotie en openingen

Ballonnenboog huren

Een ballonnenboog is de ideale aankleding voor uw promotie of opening. Het maakt uw locatie meteen heel feestelijk. Via verschillende formaten, kleuren en vormen ballonnen kunt u op vele verschillende manieren uw boodschap overbrengen. Bij Attractieverhuur Moonen kunt u zelf de kleuren van de ballonnen kiezen. Zijn uw (bedrijfs)kleuren bijvoorbeeld geel en zwart, dan maken wij voor u een prachtige geel-zwarte ballonnenboog. Via een op maat gemaakt frame kunnen wij ook uw bedrijfslogo namaken met enkel het gebruik van ballonnen.
 
Naast onze ballonnenbogen en ballonpilaren hebben wij ook nog andere feestelijke ballondecoraties in ons assortiment. Met ons grootste assortiment vindt u altijd de juiste ballonnen attractie voor uw evenement.
 

Houdbaarheid van een ballonnenboog

Onze ballonnenbogen kunnen over het algemeen wat langer mee dan de ballonnenbogen van andere leveranciers. Wij gebruiken geen Chinese, maar Nederlandse ballonnen. Deze ballonnen hebben een hogere kwaliteit en blijven zo vaak zeker 5 dagen goed. Natuurlijk heeft het weer ook invloed op de houdbaarheid van uw ballonnenboog. Heeft u bijvoorbeeld een promotie of opening van enkele dagen zorg dan dat de ballonnenboog niet vol in de zon staat. Dit kan natuurlijk wel, maar dit zorgt ervoor dat uw ballonnenboog korter houdbaar is. In zo’n geval kunnen wij u van meerdere bogen voorzien.
 

Luchtboog huren

Luchtbogen worden al jaar en dag gebruikt als echte promotie topper. Zo worden onze opblaasbare bogen gebruikt bij bekende hardloopwedstrijden, wielerrondes en andere (prestigieuze) sportevenementen. Wij hebben tientallen verschillende luchtbogen in ons assortiment. Met dit grootste assortiment vindt u als klant altijd de juiste luchtboog voor uw promotie en openingen. Veel van onze opblaasbare bogen zijn te personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo en/of slogan. Hierin is veel mogelijk. Neem voor het zogeheten ‘’eigen maken’’ van onze promo bogen vrijblijvend contact met ons op.
Blauwe opblaasboog of luchtboog huren bij Attractieverhuur Moonen

Rode loper huren

Bij Attractieverhuur Moonen kan u een prachtige loper huren in verschillende kleuren. Zo verhuren wij niet alleen rode lopers, maar bevat ons assortiment vele verschillende kleuren lopers. Heeft u een chique opening, kies dan voor bijvoorbeeld een van onze luxieuze rode lopers. Wij kunnen al onze lopers leveren met prachtige chroom-, zilver- of goudkleurige afzetpalen. Bij het huren van een (rode) loper moet u aan de volgende dingen denken. U kunt bijvoorbeeld een grote loper huren of zelf een lange loper maken door meerdere lopers van ons aan elkaar te leggen. Daarnaast moet u zelf bepalen welke kleur u het liefst gebruikt voor uw promotie en/of opening.
Groene loper met zilveren afzetpalen, te huur bij Attractieverhuur Moonen

Skytube huren

Wilt u een Skytube huren? Kijk dan niet verder. Wij hebben tientallen verschillende skydancers of ook wel skytubes genoemd. Onze skytubes zijn beschikbaar in vele kleuren en tegen een voordelige prijs. Wij verhuren ook speciale thema skytubes. Denk hierbij aan winterse skytubes met als thema: de kerstman. Of aan skydancers met als thema de goedheiligman: sinterklaas. Voor vele thema’s hebben wij de ideale skydancer. En wat is er nu overtuigender dan een bewegende advertentie. Skydancers zijn ideaal om uw promotie en/of opening helemaal compleet te maken. Als een skydancer niet helemaal uw voorkeur heeft hebben wij ook nog vele andere promotoppers als prachtige ballonnenbogen.
Skydancer of skytube huren, verkrijgbaar in verschillende kleuren

Handig om te weten bij het huren van een skydancer

Een skytube bestaat uit een lang gedeelte ‘’het lijf’’ en kan 1- of 2-benig zijn. De kleuren, vormen en thema’s van de skydancers verschillen. Zoek dus rustig in ons assortiment naar de ideale skytube. Mocht u geen stroompunt dicht bij een skydancer hebben dan is het van belang een extra haspel aan te vragen. Sluit de skydancer aan op de blower, schakel deze in en de skytube is klaar om te ‘’dansen.’’
 

Bedrijfsopening

Voor uw bedrijfsopening hebben wij altijd de juiste attractie. Huur een feestelijke ballonnenpilaar met ballonnen in uw bedrijfskleuren. Of huur een enorm opblaasbaar billboard om uw bericht overtuigend over te brengen. Personaliseer een van onze opblaasbare bogen en breng op een krachtige wijze uw bericht over. Rol een prachtige rode loper uit voor uw klanten. Of show uw bericht op ons spectaculaire draaiplateau. Ook voor uw kleine gasten hebben wij altijd een mooi springkussen. Met het grootste assortiment van de Benelux vindt u altijd wat u zoekt voor uw bedrijfsopening.
Promotie en personaliseren attracties bij Attractieverhuur Moonen

Neem contact met ons op

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot uw promotie en openingen? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze vriendelijke collega’s helpen u graag bij het vinden van de juiste rode loper, skydancer en ballonnen- of luchtboog. Met het grootste assortiment attracties (>2.500 verschillende artikelen) is alles mogelijk. Wij maken graag ook uw evenement tot een groot succes. Klantvriendelijkheid, veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. Zo gaan wij ook uw promotie of opening tot groot succes maken.
 
Telefonisch zijn wij te bereiken op de volgende nummers:
 
Vanuit Nederland: 0416567474
Vanuit België: 032723769
 
Wilt u liever een e-mail sturen? Dat kan ook. U kunt ons bereiken op onderstaand e-mailadres:
 
E-mail: moonen@attractie.com
Levensgrote opblaasbare snowglobe huren bij Attractieverhuur Moonen