• Grootste assortiment van Nederland en België
  • |
  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • |
  • Veiligste attracties van de Benelux
  • |
  • 15% extra afhaalkorting

Opblaasboog huren

Bent u op zoek naar opblaasboog voor uw start en/of finish? Zo’n opblaasboog huren doet u bij Attractieverhuur Moonen. Met onze betrouwbare en prachtige opblaasbogen trekt uw evenement gegarandeerd de aandacht. Wij hebben het grootste assortiment opblaasbogen van Nederland en België. Op deze pagina leest u meer over het huren van een opblaasboog. Lees snel verder!
Sorteer op:

Waarom is een opblaasboog huren een goed idee?

Organiseert u een sportwedstrijd of een ander evenement? Het is dan zeker aan te raden om een opblaasboog te huren. Een opblaasbare boog is namelijk een echte eyecatcher op elk evenement. Bij sportwedstrijden kan het dienen als een start- en finishboog. Maar u kunt ook een opblaasbare boog huren voor uw open dag, beurs of promotie. Er is namelijk de mogelijkheid om de attracties binnen onze opblaasboog verhuur te voorzien van uw reclame en/of tekst. Op deze manier kan u gemakkelijk uw boodschap op een overtuigende manier over brengen.

Opblaasboog of opblaasbare startboog huren bij Attractieverhuur Moonen

Waarom uw opblaasboog huren bij Attractieverhuur Moonen?

Wij verhuren onze attracties, zo ook onze opblaasbogen, al meer dan 50 jaar lang. In deze periode hebben wij uit kunnen groeien tot een gerenommeerde naam in zowel Nederland als België. Wij hebben het grootste en voordeligste assortiment attracties van de Benelux. Samen met onze unieke attracties wordt ook uw evenement een groot succes.
 
Bij Attractieverhuur Moonen bent u dus aan het juiste adres om opblaasbare bogen te huren. Met ons grootste en scherpst geprijsde assortiment (>2.500 verschillende attracties) weten zowel grote multinationals als kleinere particulieren ons goed te vinden. Zo leveren wij onder andere onze opblaasbogen aan grote bedrijven als Coca Cola en verschilende supermarkten als de Spar, maar ook voor vele internationale sportwedstrijden en andere evenementen.

Gepersonaliseerde opblaasboog - Spar supermarkten - mogelijk bij Moonen
 

Veilige opblaasboog huren bij Attractieverhuur Moonen

Naast onze halve eeuw ervaring en breedste en diepste assortiment zijn er nog meerdere goede redenenen dat mensen graag bij Moonen een opblaasboog huren. Onze opblaasbare bogen zijn namelijk uiterst veilig. Allereerst worden er op onze bogen twee blowers aangesloten in plaats van één. Wanneer er een blower onverwachts blokkeert zal de andere de boog altijd overeind houden. Over het algemeen komt dit probleem bijna nooit voor, maar u wilt die stress niet als organisator. Verder beschikken onze opblaasbare bogen over meerdere zekeringspunten. Aan deze plekken kunnen touwen worden vastgemaakt die weer via haringen en/of zware objecten extra stevigheid bieden. Bij de bogen worden ook voldoende grindzakken geleverd. Deze kunnen in de poten van de bogen worden geplaatst.
 
Onze bogen zijn dus niet alleen erg catchy, voordelig en uniek. Een opblaasboog van Attractieverhuur Moonen is ook nog eens erg veilig.
 

Wat wordt er allemaal geleverd bij het huren van een opblaasboog?

Gaat u een opblaasbare boog huren bij Attractieverhuur Moonen? Dan worden alle benodigde materialen meegeleverd. Zo krijgt u bij deze bogen altijd bijgeleverde blowers, grindzakken, bevestigingsmateriaal en voldoende haspels. Wij kunnen voor u ook een reclamedoek bedrukken met persoonlijke tekst en/of logo. Deze kan aan de opblaasboog worden bevestigd en zal bij levering worden meegegeven.  
 
Bij Attractieverhuur Moonen wordt u volledig ontzorgt. Onze prachtige opblaas- en finishbogen worden geleverd met alle benodigde items. Wanneer u nog verdere vragen heeft stel deze dan gerust. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

Oranje - Blauwe opblaasboog of startboog te huur bij Attractieverhuur Moonen
 

Start- finishboog huren bij Attractieverhuur Moonen

Ons bedrijf is ontstaan uit de sport en dat sportieve aspect zit diep in ons DNA geworteld. Onze attracties, als voorbeeld onze opblaasbare bogen, worden gebruikt voor vele sportieve doeleinden. Tijdens cross- en hardloopwedstrijden, maar ook bij wielerrondes worden onze opblaasbogen volop gebruikt. Bij de start en finish, maar ook gedurende het parcour als unieke eyecatcher voor reclame. Een start- en finishboog bezorgt toch altijd dat extra ontbrekende wedstrijdelement. Organiseert u ook een sportevenement in de nabije toekomst? Attractieverhuur Moonen helpt u graag om ook uw wedstrijd tot een groot succes te maken.

Roze opblaasboog met reclame huren bij Moonen Attractieverhuur

Opblaasboog huren? Contacteer ons!

Wilt u een opblaasboog komen huren bij Attractieverhuur Moonen? U mag dan altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kan u doen door uw favoriete opblaasbogen in uw winkelwagentje te plaatsen. Ook telefonisch en per e-mail kunnen wij u helpen bij het vastleggen van uw attractie. Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers:
 
T (NL): 0416567474
T (BE): 032723769
 
U kan een e-mailbericht sturen naar het volgende adres: moonen@attractie.com. Stel zowel telefonisch als per e-mail natuurlijk al uw vragen. Daarnaast horen wij graag wat uw evenement nodig heeft en wat uw wensen zijn. Samen zorgen wij ervoor dat, met onze prachtige opblaasbogen, ook uw promotie, opening of (sport)evenement een groot succes gaat worden. Een opblaasboog huren doet u bij Attractieverhuur Moonen, de grootste en voordeligste attractieverhuurder van de Benelux.

Blauwe opblaasboog huren bij Attractieverhuur Moonen