Beachsport pakket huren

Beachsportpakket huren

Spreken de woorden zon, zand, gezelligheid, sport en ontspanning u aan? Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje, een reclamestunt op een stadslocatie of wilt u een  toernooi organiseren op het strand? Beachpakket huren bij Attractieverhuur Moonen. Het is allemaal mogelijk met de trendy Beach “Sports & Events”.
Beachsporten worden al jarenlang beoefend in warme (vakantie)landen, zoals Brazilie, Spanje en Portugal…. en ook Nederland wordt op het moment door deze spectaculaire sporten veroverd.
Beachsoccer, beachockey, beachhandbal, beachvolleybal en beachbadminton. Stuk voor stuk sporten die door mensen van alle leeftijden beoefend kunnen worden.
Doordat er op zand gespeeld wordt kunnen er spectaculaire duiken en omhalen gemaakt worden en creëert u meteen een echte zomerse sfeer op uw evenement.. Er wordt gespeeld in een opblaasbare boarding, waardoor de bal niet weg kan en het geheel er zeer professioneel uitziet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van professioneel spelmateriaal, voor optimale prestaties.

Gelegenheden

Of het nu gaat om een strandlocatie, een recreatieplas of een spectaculaire stadslocatie waar zand gestort wordt, het is allemaal mogelijk. De beachmaterialen staan al stevig in een laagje zand van 20 cm en zelfs t/m windkracht 6.

De sporten zijn te gebruiken voor verschillende gelegenheden, zoals sportdagen, bedrijfsuitjes, maar natuurlijk ook voor reclamestunts. Uw merk of bedrijf een trendy imago geven? Koppel uw naam dan aan Beach “Sports & Events”.

Interesse

Voor meer informatie of het boeken van één van de beachsporten kunt u contact opnemen met Moonen "Attracties & Promotie" op tel 0416 - 567474 of via het contactformulier. U kunt ook alvast een kijkje nemen in de flyer die hiernaast gepresenteerd staat.