Hup Oranje hup!

31 mei 2021 door Jeroen

Hup Oranje hup!

Ook bij ons is de Oranjekoorts toegeslagen. Het EK voetbal staat voor de deur en over 2 weken heeft Nederland er de eerste wedstrijd tegen Oekraïne opzitten.

Degenen die wel eens langs ons pand aan de N261 van Waalwijk naar Tilburg rijden hebben vast eens gezien dat wij altijd proberen wat leuks op ons dak te zetten. Ook naast het pand proberen we met regelmaat wat anders neer te zetten! Om ons Oranje-elftal te supporteren wilde ik nu graag wat neerzetten wat met voetbal te maken heeft.

Wij hebben een groot assortiment aan attracties die met voetbal te maken hebben, dus de keuze was nog best lastig te maken. Het mag niet te groot zijn, dus de enorme Oranje Leeuw van 8 meter hoog viel helaas af, wat een blikvanger is dat! Te klein is natuurlijk ook niet mooi, want het moet wel goed zichtbaar zijn voor jullie vanaf de snelweg. Ik heb gekozen voor een enorme pop van 5 meter hoog, welke we normaal gesproken gebruiken voor een potje ‘op de stropdas’

Naast het pand heb ik 3 Oranje skytubes neergezet. Die zijn altijd erg leuk, ze trekken de aandacht doordat ze mooi wapperen en niet statisch zijn.

Wil jij nou ook ons Oranje-elftal aanmoedigen of organiseer je misschien wel een leuk voetbalevenement dan vind je op onze website een groot aanbod van voetbal-artikelen. Speciaal voor dit EK hebben wij ook een overzicht gemaakt van leuke relevante Oranje-items, bekijk dit HIER.