LHBTI

23 juli 2021 door Jeroen

Wist je dat wij al jaren lang de LHBTI-gemeenschap een warm hart toedragen? Dankzij de warme contacten met diverse organisatoren van de Gay Pride (Canal Parade) hebben ‘we’ vaak mee mogen varen met één van onze creaties over de grachten van Amsterdam.

Hup Oranje hup!

31 mei 2021 door Jeroen

Ook bij ons is de Oranjekoorts toegeslagen. Het EK voetbal staat voor de deur en over 2 weken heeft Nederland er de eerste wedstrijd tegen Oekraïne opzitten.

Degenen die wel eens langs ons pand aan de N261 van Waalwijk naar Tilburg rijden hebben vast eens gezien dat wij altijd proberen wat leuks op ons dak te zetten.

Merkactivatie

18 mei 2021 door Jeroen

Het is een mooi woord merkactivatie, maar wat is het eigenlijk?

Merkactivatie is afkomstig van het Engelse woord Brand Activation en het houdt in dat je je merk of product naar jouw doelgroep toe wilt brengen. Op een creatieve en liefst interactieve manier breng je jouw product onder de aandacht...

Attractieverhuur in Coronatijd

11 mei 2021 door Jeroen
Wij hebben tijdens het afgelopen Coronajaar, ondanks alle ellende voor onze branche, zeker niet stilgezeten! We hebben deze tijd gebruikt om ons assortiment door te lopen, goed te poetsen, op te knappen, geïnvesteerd in nieuwe attracties en prijzen van een aantal productgroepen herzien 
 

Koningsspelen 2021

12 april 2021 door Robbert
"De Koningsspelen mogen in aangepaste vorm doorgaan op 23 april." Dat meldt de organisatie. In welke vorm de spelen plaatsvinden, kleinschalig op school of thuis, hangt af van de situatie met betrekking tot het coronavirus op 23 april, zegt initiatiefnemer Richard Krajicek.
shop.message