LHBTI

23 juli 2021 door Jeroen

Wist je dat wij al jaren lang de LHBTI-gemeenschap een warm hart toedragen? Dankzij de warme contacten met diverse organisatoren van de Gay Pride (Canal Parade) hebben ‘we’ vaak mee mogen varen met één van onze creaties over de grachten van Amsterdam.

 

Ook tijdens Roze Maandag op de kermis in Tilburg leveren we promotieobjecten. We plaatsten hier bijvoorbeeld tientallen roze skytubes en skydancers, welke perfect zijn om ergens de aandacht naartoe te trekken. Ook onze grote roze opblaasbare welkomstbogen van 12 meter breed en 6 meter hoog hebben in Tilburg gestaan. Met deze toegangspoorten werd de aandacht van het publiek zeker getrokken!!

Daarnaast voeren we een assortiment met opblaasbare bruidsparen. Naast het ‘traditionele’ bruidspaar hebben we grote inflatables van een mannen-bruidspaar en een vrouwen-bruidspaar. Met een hoogte van 4,5 meter zet je hiermee wel een echte eyecatcher neer!

De regenboogvlag staat symbool voor de LHBTI-gemeenschap en is zeker de afgelopen jaren voor iedereen herkenbaar geworden. Eind jaren zeventig is deze vlag al ontworpen en steeds meer een belangrijk symbool geworden. Ook de regenboogkleuren komen in een aantal van onze opblaasbare objecten opvallend terug. Denk bijvoorbeeld aan ons regenboog-springkussen en de opblaasbare regenboog, welke zeker opvalt als entree tijdens bijvoorbeeld een evenement!