Merkactivatie

18 mei 2021 door Jeroen

Merkactivatie

 

Het is een mooi woord merkactivatie, maar wat is het eigenlijk?

Merkactivatie is afkomstig van het Engelse woord Brand Activation en het houdt in dat je je merk of product naar jouw doelgroep toe wilt brengen. Op een creatieve en liefst interactieve manier breng je jouw product onder de aandacht en laat je de doelgroep kennis maken met jouw merk. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat de consument jouw product koopt, of meerdere producten afneemt van jouw merk.

Het succes van het activeren van een merk is sterk afhankelijk van de originaliteit van de promotie. Minstens zo belangrijk is de cohesie tussen jouw merk, de activiteit en de doelgroep.

 

Hoe kan Attractieverhuur Moonen bijdragen aan de activatie van jouw merk of product?

“Jullie verhuren toch gewoon springkussens en attracties?” is een veelgehoorde vraag bij ons. Die verhuren wij absoluut en met 2500 verschillende attracties kan iedereen bij ons terecht voor heel veel verschillende evenementen! Maar daar ga ik het nu niet over hebben, want ik wil je door middel van een aantal mooie voorbeelden laten zien dat een groot gedeelte van ons assortiment uitermate geschikt is voor promotiedoeleinden. Gepersonaliseerde en op maat gemaakte inflatables, zoals springkussens als promotieobjecten, zijn interessant voor het genereren van aandacht. Als je kijkt naar de interactieve kant van een merkactivatie hebben we een groot assortiment met grote en kleinere spellen die zeker de aandacht trekken van de doelgroep.

De volgende voorbeelden zullen je zeker een idee geven van wat onze spellen en attracties kunnen betekenen in de activatie van een product of merk:

 

Happen naar Peijnenburg.

Onze bungeetrampoline voorzien van pakkende Peijnenburg reclame. Bovenin hangt een plak ontbijtkoek. Middels een tour langs diverse supermarkten in het hele land, als een nearstore of outstore evenement, kunnen kinderen letterlijk ‘Happen naar Peijnenburg’

 

 

 

 

 

Ski Race Mediamarkt

Onze ski-simulator ondersteunt hier een winactie van Media Markt Kortrijk. De voorzijde van de simulator is voorzien van personalisatie en met de sportieve winactie worden alle merken gepromoot welke te koop zijn bij Media Markt.

 

 

Panasonic

De beursstand van Panasonic straalt rust uit. Voor de opening althans. Onze wervelwindcabine welke mooi ingebouwd is in het decor is een publiekstrekker!