Boarding huren

Boarding huren

Voor iedere sport hebben wij opblaasbare velden welke u kunt huren. We hebben inflatable boardings in allerlei afmetingen voor onder meer voetbal, volleybal, basketbal, tennis en hockey. Boarding huren? Attractieverhuur Moonen

Opblaasbaar voetbalveld

U kunt bij ons boardings huren voor beachsoccer, pannavoetbal en opblaasbare voetbalvelden in diverse afmetingen met en zonder goals. Ook voor ludiek voetbal zoals zitvoetbal of voetbal met 4 goals hebben wij opblaasbare velden.

Opblaasbaar volleybalveld

U kunt bij ons opblaasbare boardings huren voor beachvolley, maar we hebben ook opblaasbare velden welke multifunctioneel ingezet kunnen worden zodat u er meerdere sporten in kunt beoefenen.

Opblaasbaar hockeyveld

Onze opblaasbare hockeyvelden zijn voorzien van een extra flap aan de onderzijde van de boarding, zodat de hockeybal er niet onderuit kan. Zowel voor beachhockey als voor een inflatable boarding voor op gras of kunstgras kunt u bij ons terecht.

Gepersonaliseerde boardings

Een opblaasbaar speelveld is een echte eyecatcher en ideaal om uw reclameboodschap uit te dragen. In ons assortiment hebben we voetbalvelden voor verschillende voetbalclubs welke voor iedereen te huur zijn. We kunnen natuurlijk ook maatwerk leveren voor uw bedrijf of vereniging!

Boarding huren - Impressie