Hindernisbaan huren

Hindernisbaan huren? Stormbaan huren? Een hindernisbaan is een onmisbare attractie op ieder evenement. Hindernisbanen dagen de gebruiker uit, brengen vermaak en zorgen voor sportiviteit. Zo wordt  er altijd veel gelachen op een hindernisbaan van Attractieverhuur Moonen. Dus ben je op zoek naar een hindernisbaan en ben je gevestigd in Nederland en/of België? Kijk dan niet verder. U kunt bij ons kiezen uit tientallen verschillende hindernisbanen, die allemaal voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Zo bezorgt u kinderen én ouders een gezellige dag. Daarnaast hebben wij meer dan 2.500 attracties in ons assortiment. Ons familiebedrijf heeft altijd de attractie waar u naar op zoek bent. Gedurende de jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste attractieverhuurder van de Benelux, met bijna een halve eeuw ervaring.

Een kleine impressie van ons assortiment hindernisbanen

Wij hebben de mooiste hindernisbanen van de Benelux

Attractieverhuur Moonen is de marktleider binnen het verhuren van attracties en zo ook binnen het verhuren van hindernis- en stormbanen. Onze trendwatchers houden alle nieuwe ontwikkelingen binnen de markt goed in de gaten. Zo zorgen wij altijd voor een hindernisbaan welke ook uw evenement compleet en spectaculair zal maken.
 

Attractieverhuur Moonen, uw specialist

Attractieverhuur Moonen mag zich al tientallen jaren de specialist van de Benelux in hindernisbanen noemen. Wij hebben al vele zeskampen, sportdagen en andere evenementen tot een groot succes gemaakt. Daarnaast zijn onze attracties, t.o.v. vele kleinere verhuurders wel uiterst veilig. Veiligheid is ook een van de speerpunten van ons bedrijf. Met onze centrale ligging in de Benelux en Brabant zijn wij gemakkelijk te bereiken.
 
Wilt u dus betrouwbaar zaken doen en een spectaculaire hindernisbaan huren, welke 100% veilig is? Kies voor Attractieverhuur Moonen.
  • Een halve eeuw ervaring
  • Het grootste assortiment hindernisbanen van Nederland en België
  • 100% veilig
  • De laagste prijsgarantie

Zakelijk en particulier

Wij verhuren attracties en promotiematerialen aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Heeft u binnenkort een open dag van uw bedrijf en wilt u dit extra feestelijk aanpakken? Of organiseert u binnenkort een familiedag en wilt u de hele familie een onvergetelijke dag bezorgen? Wij helpen u daarbij! Bij ons kunt u een hindernisbaan huren tegen een scherpe prijs, mét alle service die u mag verwachten.
 

Heeft u nog vragen

Wilt u binnenkort een hindernisbaan huren? Kom dan eens bij ons langs voor vrijblijvende informatie over onze attracties. Onze ervaren collega's geven u graag advies op basis van hun ervaringen. Wilt u meer informatie ontvangen over één van onze attracties? Maak gebruik van ons contactformulier, stuur ons een mailtje of bel ons even!