Kunstschaatsbaan huren

Kunstschaatsbaan huren

Een ijsbaan is natuurlijk een echte eyecatcher op ieder winterevenement. Echter is het de laatste jaren vrij onwaarschijnlijk dat er op natuurijs geschaatst kan worden. Hiervoor heeft Attractieverhuur Moonen de ideale oplossing: u kunt bij ons gewoon een kunstschaatsbaan huren!

Waarom een kunstschaatsbaan huren?

Bij ons kunt u het hele jaar door een kunstschaatsbaan huren. Bovendien kunt u de schaatsbaan op elk gewenste locatie (laten) neerzetten. Een kunstschaatsbaan huren is nog nooit zo gemakkelijk en voordelig geweest als bij Attractieverhuur Moonen. Onze ijsbanen zijn voordelig, duurzaam, veilig, milieu- & gebruiksvriendelijk en trekken de aandacht. Bovendien is het bij ons zelfs mogelijk om een disco kunstschaatsbaan te huren! Het zal u dan ook niet verrassen dat wij met onze kunstschaatsbanen al veel evenementen tot een groot succes hebben gemaakt.
 

Op onze kunstschaatsbanen wordt geschaatst op kunststof platen. De ijsplaten van kunststof schaatsen bijna net zo gemakkelijk als natuurijs. Doordat er gebruik wordt gemaakt van kunststof schaatsplaten is er geen extra elektriciteit of water nodig. Daarnaast hebben uw bezoekers met onze kunstschaatsbaan ook geen last meer van een natte broek.
 

Wat is Attractieverhuur Moonen?

Het is al ruim een halve eeuw mogelijk om bij Attractieverhuur Moonen verschillende attracties, waaronder een kunstschaatsbaan, te huren. Naast attractieverhuur, kunt u bij ons ook Fun Food kraampjes zoals poffertjeskraampjes, Hot Dog kraampjes en nog veel meer huren. Kortom: Attractieverhuur Moonen heeft alles in huis om van uw feest een waar spektakel te maken! 
Bovendien staat een goede service en veiligheid bij ons voorop. Bij ons bepaalt u uiteraard zelf in hoeverre u bij ons het verhuur van de attracties in handen laat. Wilt u bijvoorbeeld zelf een attractie ophalen, opbouwen en afbouwen? Dan kan dat gewoon! Wilt u juist dat wij u compleet ontzorgen en zelfs op het feest de attractie bedienen? Ook dat is geen probleem!
 

Wat zijn de voordelen van een kunstschaatsbaan huren bij Attractieverhuur Moonen?

Gaat u een kunstschaatsbaan huren bij Attractieverhuur Moonen? Dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:
 • Er kan 365 dagen p/j en 24 uur p/d geschaatst worden (indoor en outdoor);
 • Veel voordeliger en milieuvriendelijker dan traditionele ijsbanen (geen milieuheffing);
 • Eenvoudig en snel te installeren. Zo ook mogelijk om voor één dag te huren;
 • IJsbaan van elk formaat mogelijk, meer dan 3.000m2 schaatsbaan beschikbaar;
 • Kunststof schaatsplaten zijn niet nat, zo houdt u altijd droge kleren;
 • Zachte opblaasbare boardings beschikbaar voor om uw schaatsbaan;
 • Schaatsen bijgeleverd, deze zijn in elke maat beschikbaar;
 • Eyecatcher, trekt extra bezoekers naar uw evenement;
 • En nog vele andere voordelen!
 

Daarnaast is er bij ons veel mogelijk!

Wij kunnen de kunstschaatsbanen in verschillende formaten (oppervlaktes) leveren. Hieronder zijn de verschillende afmetingen zichtbaar. De ijsbanen zijn te huren voor zowel korte als langere perioden. Een kunstschaatsbaan huurt u bij Attractieverhuur Moonen. Bij ons bent u namelijk gegarandeerd van de laagste prijs, een uitstekende service, hoogwaardige kwaliteit en 50 jaar ervaring.
 

Afmetingen schaatsbanen

In ons grootste assortiment van de Benelux hebben wij de volgende formaten schaatsbanen:
 • 60m2
 • 100m2
 • 150m2
 • 200m2
 • 300m2
 • 400m2
U kunt ook een formaat ijsbaan naar eigen wens laten ontwerpen.

Kunstschaatsbaan huren - Impressie

Kunstschaatsbaan huren voor elke periode

Bij Attractieverhuur Moonen zijn wij heel erg flexibel in het verhuren van onze mobiele ijsbanen. Wij verhuren onze kunstschaatsbanen voor 1 dag, maar ook voor veel langere perioden. Door ons grootste assortiment hebben wij ook een voordelige kunstschaatsbaan voor uw evenement. Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem contact met ons op.
 

Verschillende mogelijkheden

Onze ijsbanen zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo verhuren wij ijsbanen die gebruikt worden om recreatief te (kunst)schaatsen, curlen en te ijshockeyen. Ook voor promoties is een ijsbaan ideaal. Deze attractie trekt namelijk op ieder moment de aandacht.
Voor elk formaat evenement en budget hebben wij de juiste schaatsbaan. Zo kunnen wij verschillende pakketten leveren, die helemaal op uw wensen zijn afgestemd. Heeft u een jonger publiek? Dan zorgen wij ervoor dat onze bijgeleverde schaatsen afgestemd zijn op uw doelgroep. Als Attractieverhuur Moonen ontzorgen wij u graag. Zo maken wij ieder winterevenement tot een groot succes!

Levering

Bij ons heeft u diverse keuzes met betrekking tot de levering van de schaatsbanen. Gaat u een kunstschaatsbaan bij ons huren? Dan kunt u deze zelf afhalen. Ook is er de mogelijkheid om onze deskundige collega’s in te schakelen. Zij kunnen het logistieke proces van u overnemen. Dat betekent dat zij zullen zorgen voor het afleveren en ophalen van de ijsbaan. Bij het bezorgen en ophalen van uw kunstschaatsbaan, zit altijd de opbouw en afbouw bij de prijs inbegrepen. U kunt ook kiezen voor het volledig verzorgen van de attractie. Wij zullen dan uw kunstschaatsbaan leveren, installeren en begeleiden. Na uw huurperiode nemen wij alles weer netjes mee terug.
 

Op- en afbouwen van de ijsbaan

Attractieverhuur Moonen installeert gratis uw kunstschaatsbaan wanneer u deze laat bezorgen of verzorgen. Onze vriendelijke collega’s zullen een prachtige schaatsbaan neerleggen en uw evenement naar een hoger niveau tillen. Voor bij de ijsbaan heeft u bij ons de keuze uit verschillende boardings of omheiningen. Wij beschikken over vele zachte opblaasbare boardings. Ook voor stijlvolle houten omheiningen bent u bij ons aan het juiste adres.
 

Kunstschaatsbaan huren? Contacteer ons!

Overweegt u om een kunstschaatsbaan te huren bij ons? Dan mag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Dit kunt u heel eenvoudig doen door het artikel, bijvoorbeeld uw kunstschaatsbaan, in het winkelwagentje te plaatsen. Natuurlijk helpen wij u ook graag persoonlijk bij het huren van een kunstschaatsbaan. Wij zijn vanuit Nederland en België te bereiken op de volgende nummers:
 
☎  NL: 0416567474
☎  BE: 032723769
 
U kunt ook eenvoudig een e-mailtje sturen naar moonen@attractie.com. Stel hierin al uw vragen en vertel ons al uw wensen. Samen zorgen wij ervoor dat, met onze kunstschaatsbaan, ook uw evenement helemaal fantastisch wordt. Kunstschaatsbaan huren doet u bij Attractieverhuur Moonen, de attractieverhuurder van de Benelux.