Springkussen huren Utrecht

Springkussen huren Utrecht

Springkussen huren Utrecht? Van plan om een springkussen te huren in Utrecht? Bij Attractieverhuur Moonen hebben we opblaasbare springkussens en waterglijbanen, en weten we dat authentieke springkussenthema's een grote rol spelen in de sfeer en sfeer van verjaardagsfeestjes of evenementen. Daarom hebben we 100% officiële, thematische springkussens, zoals ‘’springkussens’’, ‘’hindernisbanen’’, ‘’klimmen & glijden’’, ‘’waterpret’’ en ‘’diverse luchtkussens”. Een springkussen huren in de omgeving Utrecht is nog nooit zo eenvoudig geweest.
 
Voor luchtkussens, springkussen, attracties en zeskampspelletjes zit u bij ons helemaal goed. Gezellig springen en glijden, met hoge snelheid over een van onze stormbanen, of het huren van een 3 in 1 kussen is allemaal mogelijk. Met grote oog voor schoon en veilig speelplezier zijn er dan ook vele mogelijkheden. Al onze attracties, luchtkussens en springkussens zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen. Dit geeft u de garantie dat u bij ons altijd met succes een springkussen huurt!
 

Springkussens of attracties huren voor een langere tijd

Een activiteit wat bestaat uit meerdere dagen? Geen enkel probleem, ook dan staan onze springkussens, luchtkussens en attracties graag voor u klaar. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact met ons op en het huren van springkussens of luchtkussens wordt nog voordeliger.
 
Met ruim 2.500 verschillende attracties behoren wij tot de grootste attractieverhuurder van de Benelux. Wij staan garant voor een veilig en geslaagd evenement. Met een ruime keus uit meer dan 100 verschillende springkussens hebben wij veel variatie in grootte en thema. U kunt de springkussen ophalen, maar wij kunnen het ook in Utrecht komen bezorgen, installeren en weer ophalen.
 
Maak rustig uw keus met hetgeen wat u zoekt. Lastig om een keuze te maken? Wij adviseren u graag zodat u ook het juiste gaat huren voor uw activiteit.

Springkussen huren Utrecht

Springkussen huren Utrecht