Waterattractie huren

Waterattractie huren bij Moonen

Waterpret attracties zijn onmisbaar tijdens de warmere dagen van het jaar. Kinderen vinden het prachtig om verkoeling te zoeken in een van onze opblaasbare zwembaden of lekker van een Tobbedansbaan af te roetsjen. Wilt u een waterattractie huren? Kies voor kwaliteit, kies Attractieverhuur Moonen. Wij hebben het grootste en voordeligste assortiment waterattracties van de Benelux. Met >2.500 attracties en tientallen waterpret attracties hebben wij altijd wat u zoekt. Bekijk onze website voor al onze waterattracties.
 
Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Onze vriendelijke en deskundige collega's helpen u graag bij het vinden van de juiste attractie. U kunt bellen op onderstaande nummers of stuur eenvoudig een e-mail naar: moonen@attractie.com
☎ (Nederland) 0416567474
☎ (België) 032723769
Waterattractie huren

Het grootste assortiment waterattracties

Wij hebben de meeste waterspelen van de Benelux. Zo verhuren wij o.a. de volgende attracties:​​​​​​ Voor het volledige assortiment en onze andere tientallen waterattracties, bekijk onze waterpret pagina.


Verkoelende waterattractie huren op uw locatie

Voor verkoeling gaan wij normaal gesproken naar een water- of attractiepark. Of brengen wij een bezoekje aan het zwembad. Vaak is het erg druk op zo'n plek en moet de bezoeker lang wachten om bijvoorbeeld een keer van de glijbaan te kunnen. Haal dus die glijbaan naar uw evenement en zorg dat de verkoeling naar u komt. Al onze waterattracties zijn eenvoudig te vervoeren en op elke locatie snel te installeren. Bent u op zoek naar iets anders spectaculairs, kies dan voor een van onze drijvende stormbanen. Laat uw gasten de hindernissen overwinnen. Wilt u de gebruikers wel laten genieten van het water, maar toch droog houden? Kies dan voor een van onze Aqua Bubbles. Dit zijn opblaasbare ballen waarmee je op een grappige manier over het water kan wandelen.
Waterattractie huren - Evenwichtsbalk

Veiligheid op 1 bij Attractieverhuur Moonen

Onze attracties, zo ook de waterspelen, zijn 100% veilig. Met bijna een halve eeuw ervaring weten wij wat echt belangrijk is. Bij ons krijgt u hoge kwaliteit en volledig gecertificeerde attracties, welke voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Voor een goedkopere prijs heeft u een spectaculaire waterattractie en extra veiligheid. Bij Attractieverhuur Moonen is dat heel normaal. Zo hebben wij al met succes bij duizenden evenementen voor extra verkoeling mogen zorgen. Bekijk onze 7 zekerheden hier.
 

Tobbedansbaan (dubbele baan)

Klim, glij, ring de bel en neem een plons. Geef uw gasten de tijd van hun leven met onze super Tobbedansbanen. De Tobbedansbaan (dubbele baan) heeft 2 glijbanen. Op deze manier is er gemakkelijk een extra wedstrijdelement toe te voegen. Welk team ringt als eerste de bel? De deelnemers moeten allereerst de attractie beklimmen om daarna in grote vaart naar beneden te glijden. Op het einde van de baan kan een fijne verkoelende duik in het zwembad worden genomen. Gegarandeerd veel plezier en een ware eye-catcher op ieder evenement.

Lopen op het water met de Bubble Walk

Lopen op het water kan met deze spectaculaire attractie. Ervaar hoe het is om als mens op het water te lopen. Geef jezelf of andere deze sensatie en kies voor de Bubble Walk. Er wordt altijd veel gelachen tijdens deze sensationele waterwandeling. De ballen zijn gemaakt van hoge kwaliteit en veilig TPU materiaal. Wij gebruiken geen PVC omdat dit de ervaring en de veiligheid niet ten goede komt. Ben je dus op zoek naar Aqua Bubbles en naar een spectaculair zwembad? Dan is dit de juiste attractie.
Waterattractie huren - Bubble walk

Attractieverhuur Moonen - De attractieverhuurder van de Benelux

Contact met Attractieverhuur Moonen

Waterattractie huren - GlijbaanWij leveren onze waterattracties in heel Nederland en België. Daarnaast kunt u uw waterattractie ook afhalen. Dan krijgt u zelfs nog een extra afhaalkorting van 15%. U kunt naar ons bellen & e-mailen of kom gezellig langs.