Attractie huren Oisterwijk

Attractie huren Oisterwijk

Bent u op zoek naar een spectaculaire en veilige attractie voor in Oisterwijk? Attractie huren Oisterwijk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment attracties van de Benelux en bijna één halve eeuw ervaring binnen onze branche.  Kies voor veiligheid en kwaliteit, kies voor een gecertificeerde en betrouwbare attractieverhuurder.
 
Met meer dan 2.500 attracties zijn wij ook in Oisterwijk uw partner bij het huren van:
 
 1. Springkussens (> 200 verschillende modellen)
 2. Sport Attracties
 3. Hindernisbanen
 4. Rodeostieren
 5. Spectaculaire attracties
 6. Draaimolens (In verschillende formaten)
 7. Zeskamp Spellen
 8. Waterattracties
 9. Partyverhuur (Sarah & abraham poppen, sky tubes, tenten)
 10. Speciale Effecten (Zoeklichten, verlichte opblaasbare kegels)
 11. Promotie & Opening materialen
  Fun Food (popcorn- en suikerspinmachines, churros, etcetera)
 12. En nog veel meer.

Attractieverhuur Moonen - Voor uw attracties in Oisterwijk

Attractieverhuur Moonen - Voor uw attracties in Oisterwijk

Springkussen huren in Oisterwijk

Attractieverhuur Moonen heeft honderden verschillende springkussens. Deze springkussens worden ook tegen een voordelig tarief geleverd in Oisterwijk. Voor elk thema hebben wij een speciaal springkussen. Van het thema Princess tot een stoer voetbal springkussen. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een overdekt springkussen. Dit is erg handig als het weer even een dagje niet meewerkt of als bescherming tegen de zon. Dus bent u op zoek naar een spectaculair springkussen voor in Oisterwijk? Wij hebben de nieuwste springkussens om de kinderen een super dag te bezorgen.

Hindernisbaan of Stormbaan huren in Oisterwijk

Lekker klimmen en klauteren met de stormbanen van Attractieverhuur Moonen. Wij hebben het grootste en nieuwste assortiment van de Benelux. Daarnaast zijn onze hindernisbanen 100% veilig en volledig gecertificeerd. Kies voor kwaliteit, kies voor een hindernisbaan van Attractieverhuur Moonen. Wij brengen onze hindernisbanen ook naar uw locatie in Oisterwijk. Dus heeft u een hindernisbaan of stormbaan in Oisterwijk nodig? Neem dan contact op met een van onze vriendelijke en deskundige collega’s.
 

Draaimolen huren Oisterwijk

Voor de allerkleinste hebben wij hele schattige draaimolens. Op deze attracties staan verschillende prachtige diertjes en andere objecten waar de kinderen plaats op kunnen nemen. Onze draaimolens worden ook geleverd in Oisterwijk.
 
Wij hebben o.a. draaimolens in de volgende thema’s:
 1. Fantasy (10, 12 en 26 zitplekken)
 2. Beestjes
 3. Giraffe
 4. Huifkar
Voor de andere thema’s bekijk hier ons volledige assortiment draaimolens.
Voor de wat oudere kinderen in Oisterwijk hebben wij verschillende spectaculaire zweefmolens.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u weten wat wij allemaal voor uw  als particulier of uw onderneming, stichting of vereniging in Oisterwijk kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Elk jaar staan wij bij verschillende particulieren, verenigingen en bedrijven in Oisterwijk.
Wij wensen u een geslaagd, veilig en spectaculair evenement.